Vertalingen Nederlands – Engels en Engels – Nederlands

Timmer Translations is een vertaalbureau gericht op vertalingen Nederlands – Engels en Engels – Nederlands. Naast financiële, juridische, en technische teksten bent u ook voor commerciële teksten zoals folders, websites en jaarverslagen bij Timmer Translations aan het juiste adres. Spoedlevering is mogelijk, binnen 24 uur geleverd en uiteraard tegen een aantrekkelijk tarief.

Vertalingen andere talencombinaties

Heeft u een handleiding, overeenkomst of website die in meerdere talen vertaald moet worden? Met een breed netwerk aan beëdigde vertalers in alle talencombinaties, kunnen wij ook deze vertalingen voor u verzorgen. Gemakkelijk en snel al uw vertalingen ondergebracht bij een vertaalbureau. Ook hier geldt ons scherpe starttarief van 0,15 cent per woord ongeacht de talencombinatie.

Beëdigde vertalingen

Heeft u een document dat moet worden overhandigd aan een officiële instantie in het buitenland, dan dient dit document veelal beëdigd te worden door een beëdigd vertaler. Timmer Translations is beëdigd vertaalster en staat ingeschreven bij het Wbtv.

In sommige gevallen is het nodig om naast een beëdigd document, ook een apostille te overhandigen aan de betreffende instantie. Een stap verder is legalisatie van de bovengenoemde documenten. Wilt u meer weten over legaliseren, beëdigen of apostilles en wat voor u van toepassing is of wilt u deze zaken graag uit handen geven? Bel 06-20 629716 of stuur een mail: annemieketimmer@outlook.com voor een offerte of advies op maat.