Onze tarieven zijn scherp en dit is mede mogelijk door onze lage bureaukosten. Dit doet uiteraard niet af aan de kwaliteit en klanttevredenheid.

Basistarief

Voor regulier vertaalwerk en oplevering binnen de gestelde tijd in de offerte (geen spoed!) geldt het basistarief van 0,15 cent/ per woord.

Spoedtarief

Is er haast bij geboden? Wij kunnen een vertaalopdracht met spoed opleveren binnen 24 uur. De opdracht mag dan niet meer dan 3.000 woorden omvatten, tenzij er meerdere vertalers tegelijk aan kunnen werken. Dit gaat alleen in overleg en wij hanteren hiervoor ons speciale spoedtarief van een aanvullende 25%. Ons spoedtarief is ook aan de orde wanneer er buiten kantoortijden (na 18u en in het weekend) vertaald moet worden.

Beëdigde vertaling:

Heeft u een document dat ten behoeve van een officiële instantie vertaald moet worden in een andere taal, een zogenaamde beëdigde vertaling? Timmer Translations is beëdigd vertaler en verzorgt deze vertalingen al vanaf 0,17 cent/ per woord. Is er haast bij geboden? Neem contact met ons op voor de spoedmogelijkheden.

Maatwerk:

Heeft u geen tijd om uw legalisatie in orde te maken bij de ambassade of het consulaat? Of wilt u uw Engelse teksten laten controleren op spelling en grammatica? Bel voor meer informatie en onze scherpe tarieven voor maatwerk. De genoemde tarieven zijn exclusief 21% BTW. Timmer Translations hanteert een minimumtarief van 60 euro, exclusief 21% BTW.

100% Klanttevredenheid

Wij garanderen kwaliteit: hoogwaardige vertaalde teksten. Bent u om welke reden dan ook niet tevreden met de opgeleverde vertalingen, laat ons dit direct weten. In de 15 jaar van Timmer Translations is dit gelukkig nog niet voorgekomen. Bent u niet tevreden dan zoeken wij een passende oplossing.